Vores ydelser & metoder er meget simple

Hos Butlers Østerbro bruger vi ingen kemikalier eller andre skadelige stoffer når vi renser – til gavn for dit helbred.

Vi genbruger desuden CO2 fra andre virksomheder og minimere derved vores aftryk på miljøet.

Vi tilbyder alt indenfor renseri - Professionelt & enkelt

Få råd & vejledning til hvad der passer bedst til dit ønske

Faktisk er vi det eneste Svanemærkede renseri i Danmark,
fordi vi renser uden brug af skadelige kemikalier og gør derved en forskel for miljøet, dit tøj og din hud.

  • Alt i rens af tøj og tekstiler
  • Alt i vask af tøj og tekstiler
  • Brudekjoler
  • Dyner og boligtekstiler
  • Rens af skind og rulam
  • Pels rens
  • Pels opbevaring
  • Skrædderservices
  • Ozonbehandling med skimmelsvamp og lugte

Danmarks grønneste renseri

Butlers er Danmarks største og eneste Svanemærkede renseri. Vi renser helt uden skadelige kemikalier, hvorfor vores vaske– og rensemidler er bæredygtige. Når tøjet er renset hos Butlers er tekstilerne derfor ikke stive og lugter af kemikalier. Vi gør en forskel for miljøet, tøjet og din hud.

Egen rense- og vaskeproduktion
Al rens og vask foregår på vores eget 1.300 m2 store produktion i Skovlunde, hvor vores erfarne medarbejdere behandler tøj fra alle vores kunder. Medarbejderne gennemfører løbende interne og eksterne kurser og uddannelsesforløb for at sikre, at vi kan give vores kunder den bedste service i branchen. Det betyder, at vi har fuld kontrol over hele processen. Det gælder fra tøjindleveringen, rense- og vaskeprocessen til at tøjet atter er klar til afhentning samme sted, hvor det blev indleveret.

Afhængig af tekstilet og typen af snavs vælger vores erfarne medarbejdere mellem rens, vådrens og almindelig vask. Vådrens er rens ved hjælp af vand i specielle maskiner med meget skånsomme rotationer, lave temperaturer og meget præcise tilførsler af vand. I alle vore former anvender vi udelukkende biologisk nedbrydelige vaskemidler, således at vores metoder er miljøvenlige og bæredygtige.

Vi tilsikrer hele tiden, at vores rense- og vaskemaskiner er moderne og bruger så lidt vand og el som muligt uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi ønsker at stå for. Vi er derfor glade for og stolte af, at en af verdens førende leverandører af maskiner til vaske- og renseriindustrien, Electrolux, benytter vores anlæg til demonstration overfor deres andre (både eksisterende og potentielle) kunder i Norden

Skånsomt for tøjet
I dag stoler en lang række store teatre og berømte museer allerede på Butlers skånsomme rensemetode, som er særdeles nænsom og dermed meget populær, når de værdifulde og unikke teaterkostumer og museumsgenstande skal vaskes og renses.

Hoteller, flyselskaber, restauranter og lignende virksomheder med stort vaske- og renseribehov benytter også Butlers, fordi vores processer er meget skånsomme og holder tøjets form bedre. Og ikke mindst fordi vores renseform har mere end 30% mindre slitage på tekstilet end andre renseformer. Det betyder længere holdbarhed for tøjet/tekstilerne og dermed økonomisk besparelse til nye indkøb af uniformer, sengetæpper, gardiner og lignende.

Miljøet har desuden bedst af, at du kun renser dit tøj, når det er nødvendigt. Derfor er det for eksempel en god ide at ”lufte” tøjet udendørs

Et Svanemærket renseri er det gode valg

Det Svanemærkede renseri hjælper dig med at undgå uønsket kemi. Et Svanemærket renseri skal leve op til krav om, at de stoffer, der bruges til rens, ikke må være belastende for sundhed eller miljø.
Det Svanemærkede renseri må for eksempel ikke bruge såkaldte flygtige organiske opløsningsmidler, der er miljøbelastende og blandt andet kan skade nervesystemet. Alt sammen er sundt for tøjet, vores hud, miljøet og for allergikere

Fantastisk service! Så snart med træder ind ad døren, bliver man mødt et smil og en venlighed som får os kunder til at føle os trygge og velkommen! Det er et helt sikkert et sted, jeg klart vil anbefale alle at benytte

Mads NielsenFast kunde

Virkelig god professionel service og tøjet var så godt som nyt efter. Stor anbefaling!

Isha Sophie Györi KhanFast kunde

Har nu haft fornøjelse af god service fra Bilal de seneste par gange, og må bare sige at alt spiller maks! Ovenpå en ordentlig bytur fik Bilal jakkesættet på toppen igen. 5 STORE stjerner - og mit nye faste sted i byen.

Oliver FredstedFast kunde

Sublim service og altid følelsen af at gå hjem med et nyt sæt tøj efter et besøg hos dem ✨

Mads TolsgaardFast kunde

Jeg fik vasket min jakke forleden. Den føltes som ny efterfølgende. Behageligt personale - venlige, imødekommende og altid klar på et grin ⭐⭐⭐⭐⭐.

Valbon AbduramaniFast kunde

Klart det bedste renseri i byen! Kvalitet og service i top!

Luca IariaFast kunde

Mit rense tøj er altid i orden, og der er virkelig god service.

Amina Pia NielsenFast kunde

Renseri Østerbro

Hos Butlers Østerbro er du sikret:

Vores behandlingsmetoder indeholder effektive og skånsomme processer.

Vores skånsomme og grundige behandling bevarer tekstilernes struktur og egenskaber.

Velplejede tekstiler giver bedre holdbarhed og sikrer et sundt miljø og indeklima.

Vores omhyggelig proces- og efterkontrol sikrer højeste standard i rens, pres og vaskekvalitet.

Vi efterlever alle pålagte krav og processer af Miljøstyrelsen.

SVANEMÆRKET RENSERI

Faktisk er vi det eneste Svanemærkede renseri i Danmarks, fordi vi renser uden brug af kemikalier og gør derved en forskel for miljøet, dit tøj og din hud.